Expona Simplay – lösläggningsbart designgolv i nya mönster

Expona Simplay – lösläggningsbart designgolv i nya mönster

Vi nylanserar nu det lösläggningsbara designgolvet Expona Simplay och utökar kollektionen till 40 designer med mönster av bl.a. trä, betong, textil och vissa med abstrakta influenser. Här finns många fina plank i återvunna och slitna trämönster såväl som betongmönster i olika färger och utföranden.

Nya stora plattor

Samtliga plattor och plank har fasad kant för ett snyggt utseende och en optimal läggning. Här finns ett stort urval storlekar i plattor och plank där en nyhet är ett nytt större format i plattor; 914,4 x 914,4 mm som erbjuds i tre näst intill enfärgade utföranden – Mono.

Snabbare installation

Expona Simplay kan installeras ovanpå befintligt golv vilket medför en snabbare installation och mindre undergolvsarbete. Varje plank/platta kan installeras, lyftas upp och flyttas för att sen läggas igen någon annanstans utan att lämna åverkan på undergolvet.

Expona Simplay är 5,0 mm i tjocklek och har ett Pur-förstärkt slitskikt om 0,7 mm, tillverkas med en glasfiber-bärare för bra formstabilitet och har en unik hexagon-mönstrad baksida för att säkra att plattorna ligger på plats.

Egen design

Vad gäller design så ges här stort utrymme till att skapa egna mönster och effekter genom att blanda färger, mönster och storlekar på plattor och plank.

Bra stegljudsreduktion

Designgolv är ett riktigt slitstarkt och lättstädat golv samtidigt som det ger en känsla av äkta naturmaterial. Det är ett passande golv till all typ av offentlig miljö som t.ex. kontor, butiker, caféer och restauranger.

Eftersom Expona Simplay är hela 5,0mm tjock får man dessutom en riktigt bra stegkomfort. Jämför man med äkta stengolv och klinkers får man en mycket förbättrad ljudnivå, med hela 9 dB stegljudsreduktion.

icon box image

Till kollektionen

Titta vidare på Expona Simplay Wood & Expona Simplay Stone

icon box image

Beställ provkarta

Vi skickar gärna en provkarta/shadecard och broschyr på nya kollektionen