Palettone Pur – ny kollektion i 50 färger

Palettone Pur – ny kollektion i 50 färger

Nu breddar vi vårt fina vinylprogram med en helt ny och riktigt färgfylld kollektion, Palettone Pur.

Denna premiumkollektion innefattar hela 50 färger! Här finns klassiska neutrala beige och grå, lugna pasteller men även mer vågade och intensiva färger.

For colour. For choice. Think Palettone.

Denna breda palett av färger är speciellt framtagen för att passa dagens moderna inredningstrender. Idag vågar men sätta färg på golvet och där hjälper Palettone gärna till! Ska man skapa ett stilrent kontor eller en förskola där golven inbjuder till lek? Med Palettone ges många valmöjligheter och det blir enkelt att skapa ett hållbart golv för all typ av offentlig miljö.

Inga onödiga kemikalier

Palettone tillverkas med en PUR-yta av högsta kvalitet som skyddar golvet mot nedsmutsning och repor. Detta tillsammans med en mycket tät yta medför enklare och mer kostnadseffektiv rengöring där man slipper onödiga kemikalier.

Samtliga 50 färger finns i rullformatet 2 x 20 m, 12 av dessa färger finns som plattor 608 x 608 mm och 6 utvalda färger finns som ESD-golv. Palettone Pur är 100 % återvinningsbar, innehåller 25 % återvunnet material och tillverkas enbart med ftalatfri mjukgörare.

Palettone Pur är ett plastgolv av högsta kvalitet med ett fantastiskt färgspektra. Ett utmärkt val av golv för skolor, förskolor, sjuk- och äldrevård där det ställs höga krav på hållbarhet och där man behöver ett slitagetåligt golv som ser snyggt ut i många år framöver.

Palettone SD

Polyflors statiskt dissipativa produkter är speciellt framtagna för platser där det krävs skydd för statiskt elektricitet. Palettone SD är därför idealisk för användning i datorsalar, elektronikproduktion och inom hälsovården såsom skanner- och röntgenrum och operationssalar.

icon box image

Till kollektionen

Se alla härliga 50 färger av Palettone Pur

icon box image

Beställ provkarta

Vi skickar gärna en provbok och broschyr på nya kollektionen